Luna aceasta transport 17 lei prin curier, oriunde în România!

Comenzile peste 100 lei vor beneficia de transport gratuit!

Politica de confidentialitate

Protectia Datelor cu Caracter Personal:

Informatiile pe care ni le comunicati sunt indispensabile pentru tratarea si livrarea comenzilor precum si pentru emiterea facturilor. Absenta acestor informatii poate antrena anularea comenzii dumneavoastra. Prin inscrierea pe site-ul www.stickitsibiu.ro va angajati sa ne furnizati informatii corecte si valabile. Comunicarea de informatii false este contrara tuturor conditiilor generale mentionate mai sus precum si conditiilor de utilizare prezente pe site.

Daca ati acceptat, la inscrierea pe site, sa primiti email-uri/sms-uri propunandu-va noutati, exclusivitati si reduceri, aceste email-uri/sms-uri va vor fi trimise intr-o maniera regulata. Puteti oricand sa cereti sa nu mai primiti acest gen de mesaje (email-uri) dati click pe link-ul inserat in partea de jos a fiecaruia dina ceste mail-uri pe care noi sau unul din partenerii nostri vi le vor adresa.

Daca doriti sa nu mai primiti SMS-uri de la www.stickitsibiu.ro , trimiteti un email la contact@stickitsibiu.ro  indicand numarul dumneavoastra de telefon.

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului www.stickitsibiu.ro

www.stickitsibiu.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, www.stickitsibiu.ro  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Prin citirea Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a www.stickitsibiu.ro  si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.stickitsibiu.ro si a tertilor cu care www.stickitsibiu.ro  are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate www.stickitsibiu.ro ;

  • participarea la concursuri, promotii;
  • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
  • statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii SITE-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;
  • pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale SITE-ului;
  • cercetari de piata;
  • urmarirea datelor de vanzari.

 

www.stickitsibiu.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.
Informatiile CLIENTULUI cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul www.stickitsibiu.ro sau prin email: contact@stickitsibiu.ro .

Inregistram numai datele cu caracter personal pe care doriti sa ni le furnizati si de care avem nevoie pentru a duce la bun sfarsit serviciul solicitat de dumneavoastra sau pentru a putea raspunde solicitarilor pe care ni le-ati formulat.

Puteti oricand refuza de a oferi consimtamantul pentru colecatarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Totusi, va informam ca accesul la anumite activitati ale site-urilor noastra va putea fi restrans. Intr-adevar, anumite informatii care va privesc vor fi comunicate obligatoriu pentru ca sa puteti sa accesati serviciul respectiv. Informatiile cu caracter obligatoriu sunt semnalate printr-un asterisc sau prin orice alt mijloc.

 

COLECTAREA AUTOMATA DE DATE CU CARACTER NON-PERSONAL (COOKIES)

Acest articol este consacrat policitii noastre in materie de « cooki-uri ». Prin intermediul informatiilor pe care le vom furniza la acest capitol veti putea afla mai multe detalii asupra originii si utilizarii informatiilor de navigare comunicare cu ocazia accesarii site-ului nostru si asupra drepturilor dumneavoastra. Aceasta Politica este deci importanta pentru dumneavoastra intrucat doriti sa aveti o experienta pozitiva la utilizarea site-ului nostru si pentru noi in acelasi timp, intrucat dorim sa raspundem intr-o maniera precisa si completa eventualelor intrebari pe care le-ati putea avea si sa tinem cont de dorintele pe care le formulati.

  1. COOKIE-urile pe care le folosim pe site-ul nostru

Cooki-urile pe care le folosim sunt utilizate in scopurile descrise mai sus sub rezerva parametrilor speciali pe care i-ati configurat la instalarea programului de navigare pe care il folositi.

Cooki-urile pe care le folosim ne permit :

  • Sa stabilim statistici asupra volumului de frecventare a site-ului si sa masuram audienta rubricilor si continutului vizitat pentru a ne permite ameliorarea ergonomiei site-ului si serviciilor pe care le oferim.
  • Sa adaptam prezentarea site-urilor noastre conform preferintelor de afisare setate pe calculatorul dumeavoastra  (rezolutia de afisare, sistem de exploatare utilizat, etc) atunci cand vizitati site-urile noastra.
  • Sa memorizam informatiile relative la un formular pe care l-ati completat pe site-ul nostrum
  • Sa va permita sa accesati la spatiile rezervate si personale pe site-urile noastre precum contul dumneavoastra, gratie unor nume de utilizator, parola sau unor informatii pe care ni le-ati incredintat anterior.
  1.    ACORD pentru COOKI-uri

Inregistrarea unui cookie intr-un terminal este in preponderent subordonata dorintei utilizatorului pe care acesta o poate exprima si modifica in orice moment si gratuit prin intermediul parametrilor care ii sunt pusi la dispozitie in softul de navigare pe internet pe care il foloseste.

Daca acceptati in cadrul softului de navgare inregistrarea de cookie-uri, acestea vor fi stocate temporar intr-un spatiu dedicat de pe calculatorul dumneavoastra. Acestea vor fi lizibile numai de catre site-ul care le-a emis.

  1. Plugin-uri sociale si cookie-urile Tertilor

Site-urile noastre internet pot utiliza plugin-uri (« plugins ») folosite de catre retelele sociale (facebook.com, youtube.com, googleplus , twitter, etc). Plugin-urile pot fi identificate cu ajutorul logo-ului retelei respetive. Plugin-urile va permit sa insemnati aceste pagini in Favorite si sa le impartasiti cu alti utilizatori ale retelelor sociale.

Atunci cand vizitati o pagina pe site-urile noastre internet care contine Plugin-uri, navigatorul stabileste o conexiune directa cu serverele retelelor sociale. Plugin-urile integrate indica retelei sociale ca ati accesat pagina respectiva pe site-urile noastre internet. Daca sunteti conectat deja la reteaua sociala, vizita dumneavoastra poate sa va fie asociata contului pe care il aveti in reteaua sociala respectiva. Daca interactionati cu PLaginurile, spre exemplu, dand click pe butonul « Imi place » sau « LIKE » al retelei FaceBook sau publicand un comentariu, informatia corespeunzatoare este direct transmisa de catre navigatorul dumneavoastra retelei sociale si poate fi stocata de catre aceasta. Chiar daca nu sunteti conectat(a) la reteaua sociala, exista posibilitatea ca plugin-urile sa transmita adresa dumneavoastra IP retelei sociale.

Nu avem niciun control asupra procedeului folosit de tratare a datelor de catre retelele sociale astfel ca, pentru a va cunoaste drepturile in aceasta privinta si pentru a va putea parametrea optiunile pentru o protectie optima a confidentialitatii, va rugam sa consultati politica de confidentialitate a site-ului internet al retelei sociale folosite.

  1. Refuzul de cookie-uri

Va informam ca puteti oricand sa va opuneti inregistrarii « cookie-urilor » configurandu-va navigatorul astfel :

-Internet Explorer™ : http://windows.microsoft.com/ro-RO/windows-vista/Block-or-allow-cookies,

-Safari™ : http://docs.info.apple.com/article.html?path=Safari/3.0/fr/9277.html,

-Chrome™ : http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=fr&hlrm=en&answer=95647,

-Firefox™ : http://support.mozilla.org/ro/kb/activarea-si-dezactivarea-cookie-urilor ,

-Opera™ : http://help.opera.com/Windows/10.20/en/cookies.html

In cazul in care folositi versiuni ale navigatoarelor diferite de cele specificate mai sus, va rugam sa consultati fisierele de Ajutor sau Help sau manualul de utilizare. Prin modificarea configurarii navigatorului dumneavoastra aveti optiunea de a accepta toate cookie-urile, sa fiti avertizat(a) atunci cand un cookie este activat sau sa respingeti toate cookie-urile. (puteti de asemenea sa consultati rubrica de ajutor a navigatorului dumneavoastra pentru mai multe informatii)

Totusi, in eventualitatea in care calculatorul dumneavoastra refuza cookie-urile, este posibil ca anumite pagini ale acestui site sa nu mai functioneze corespunzator sau ca anumite servicii sa nu va mai fie accesibile.