Comandă telefonic 0734.407.845

Livrare gratuită la comenzile peste 250 Lei

Politica de Retur

Conditii Returnare:

Conform legislatiei romane, “consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.”

Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie sa fie in ambalajul original intact si sa nu prezinte urme de uzura. In momentul in care dezlipiti si folositi un sticker, nu mai puteti solicita returnarea produsului. Orice produs stricat sau al carui ambalaj original va fi fost deteriorat mai mult decat printr-o simpla deschidere, nu va fi rambursat.

Contravaloarea produselor va fi returnata in termen de maximum 30 de zile de la data instiintarii de returnare a produselor. Suma returnata nu include costurile de transport, care vor fi suportate de client.

Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare la stickitsibiu@gmail.com sau la numarul de telefon 0734407845.
Produsul nu mai poate fi returnat daca a fost aplicat deja sau daca, la aplicare, a fost deteriorat. Din aceasta cauza, va sfatuim sa dati o mare importanta aplicarii stickerelor, sa cititi cu atentie instructiunile de aplicare sau sa solicitati asistenta la www.stickitsibiu.ro , in cazul in care intampinati dificultati.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si Manduc S-V Emanuel-Sorin PFA vor fi rezolvate pe cale amiabila in termen de 15 zile de la data sesizarii in scris a problemelor. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilã, competenta revine instantelor de judecata romane.

Limitare de responsabilitate:

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

  • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
  • deteriorarile, distrugerile , pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
  • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
  • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
  • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
  • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Societatea si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate in avans de Societate de la clientul respectiv in cazul in care au fost inregistrate astfel de plati.
Societatea nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale sau de alta natura rezultand din:
– Imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului www.stickitsibiu.ro
– Acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor de date dumneavoastra.
– Declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului www.stickitsibiu.ro
– Orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Comandă Rapidă

Plătești doar când ajunge coletul la tine!
Prin apăsarea butonului ‘Finalizează comanda rapidă” sunteți automat de acord cu termenii și condițiile website-ului nostru.