Personalizeaza-ti masina cu stickere de calitate superioara

Atentie!

– comanda minima este de 35 de lei (plus transport)

– veti fi contactat telefonic pentru confirmare, daca aceasta nu se poate face, coletul nu va fi trimis (indiferent de valoare)

– pentru neridicarea coletului, nu vom mai trimite alta comanda, doar cu plata integrala a comenzii, in avans, in cont bancar.

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Prezentul document se refera la relatiile contractuale toti utilizatorii site-ului www.stickitsibiu.ro si societatea Manduc S-V Emanuel – Sorin PFA, cu sediul in Sibiu, Str. Ludos, Nr. 5, inscrisa la Registrul Comertului cu numarul F32/619/2020 si avand C.U.I.: 43177210.

Prin utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) va angajati sa respectati atat Conditiile Generale cat si Conditiile de Utilizare inscrise cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Aceste Conditii generale de vanzare sunt accesibile in orice moment prin intermediul site-ului www.stickitsibiu.ro in format digital permitand imprimarea acestora astfel incat consumatorul sa le poata reproduce sau salva. Societatea Manduc S-V Emanuel – Sorin PFA se angajeaza sa respecte toate prevederile Codului Consumatorului in ceea ce priveste vanzarea de bunuri la distanta si isi rezerva dreptul de a adauga sau sterge orice informatie de pe site, fara o notificare prealabila.

Comanda online:

Pentru a putea comanda online nu este necesar sa creati un cont pe site-ul nostru. Adaugati produsele dorite in cos, actionati butonul finalizare comanda, apoi introduceti datele dumneaovastra, (selectati metodele de livrare si de plata) si finalizati comanda.

Comanda prin email:

Puteti comanda produsul dorit trimitand un email la stickitsibiu@gmail.com . Mesajul trebuie sa contina urmatoarele informatii : codul si denumirea produsului, numele si prenumele, adresa de email, adresa de livrare si un numar de telefon. Programul de receptionare a comenzilor de catre operatorii nostri de site este 9:00- 17:00, de luni pana sambata. Aveti posibilitatea de a selecta produse si de a efectua comenzi indiferent de ora, insa in afara intervalului orar, termenul de livrare va fi considerat din urmatoarea zi lucratoare.

In cazul fabricarii de stickere realizate la cerere:

In cazul fabricarii de stickere specifice (La Cerere) Clientul atesta si garanteaza ca este proprietarul imaginii(lor), conceptului (conceptelor) trimis(e) sau ca este imputernicit sa le foloseasca, ca dispune de toate drepturile si autorizarile necesare pentru a solicita realizarea stickerului(stickerelor) decorativ(e). Beneficiarul atesta si garanteaza ca imaginea(imaginile) precum si toate elementele afisate: sunt conforme cu legile, statuturile si ordonantele in vigoare, nu violeaza si nu au violat drepturile oricarei persoane fizice sau juridice inlcuzand (fara sa se limiteze) drepturile de proprietate intelectuala, de publicare sau relative la viata privata sau drepturile si obligatiile de protectie a consumatorilor, obligatiile de fiabilitate a produselor si nu prezinta nicio incitare la ura, violenta, sau alt continut ilicit.

Preturile:

Preturile afisate pe site sunt exprimate in RON. Pretul afisat nu include cheltuielile de livrare. Pretul tiparit pe factura fiscala emisa va coincide cu cel afisat pe site in momentul efectuarii comenzii. Reducerile de preturi si ofertele speciale vor fi aduse la cunostinta clientilor prin afisarea pe site a informatiilor despre respectivele promotii. Preturile pot fi modificate oricand.

In cadrul site-ului comanda minima este de 50 lei.

Produsele:

www.stickitsibiu.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Imaginile si culorile sunt exemplificative. Culoarea putand fii aleasa in momentul plasarii comenzii.

Modelele si dimensiunile afisate sunt standard. La cerere, acestea se pot modifica dupa preferinte, iar pretul se va calcula in functie de dimensiune si numarul de culori.

Se pot cere si alte culori decat cele afisate, dar timpul de livrare poate creste.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp.

Toate stickerele sunt livrate insotite de instructiunile de aplicare. Pentru o mai buna calitate, stickerele sunt realizate din vinyl Oracal, marca recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea si finetea materialelor. Acest material permite o aderenta excelenta pe tipuri de suport variate. Pentru ca stickerul sa fie usor de aplicat si de dezlipit sau cand doriti sa modificati decorarea interiorului sau sa va mutati, vinyl-ul pe care il folosim a fost special ales pentru a putea fi indepartat fara sa se zgarie sau sa se strice suprafata pe care a fost aplicat (daca, evident, aceasta suprafata a fost in stare buna inca de la aplicarea stickerului)

In cazul peretilor varuiti cu var lavabil ce are teflon in componenta, consumatorul efectueaza comanda pe propria raspundere. Societatea pune la dispozitia consumatorilor esantioane gratuite al caror scop este testarea aderentei stickerelor pe peretii acestora. Consumatorul care comanda produsele www.stickitsibiu.ro si nu testeaza in prealabil aderenta acestora pe perete isi asuma intreaga responsabilitate pentru comanda sau comenzile efectuate.

Contractul:

Accesul in vederea efectuarii unei COMENZII ii este permis oricarui CLIENT/UTILIZATOR.
Pentru motive justificate www.stickitsibiu.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul CLIENTULUI / UTILIZATORULUI in vederea efectuarii unei COMENZI si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii CLIENTULUI/UTILIZATORULUI pe SITE, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel www.stickitsibiu.ro.

CONTRACTUL se considera incheiat intre www.stickitsibiu.ro si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la www.stickitsibiu.ro , prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de confirmare a COMENZII. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre www.stickitsibiu.ro .

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului
Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.stickitsibiu.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Comanda si Plata:

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 17, ora Romaniei, se expediaza in termen de maximum 2 zile lucratoare.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si Manduc S-V Emanuel – Sorin PFA si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca Manduc S-V Emanuel – Sorin PFA se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe site atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

Societatea Manduc S-V Emanuel – Sorin PFA foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS este disponibil pentru achizitie. Adaugarea unui PRODUS in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII.

La click pe “Cos”, consumatorul este directionat catre o pagina care ii afiseaza o recapitulare a tuturor articolelor ce vor fi prezente in comanda si care ii da posibilitatea sa stearga articolele care figureaza in cosul de cumparaturi dar pe care nu le mai doreste. Consumatorul poate, de asemenea, sa anuleze procedura si sa revina la cosul de cumparaturi fara sa fi validat comanda. Daca recapitularea continand preturile produselor si costurile de transport anuntate pe site-ul www.stickitsibiu.ro ii convin, consumatorul poate sa introduca informatiile de livrare si de facturare, fiind apoi directionat catre o pagina de confirmare a comenzii.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca www.stickitsibiu.ro poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de www.stickitsibiu.ro , in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.

www.stickitsibiu.ro poate anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

Odata validata comanda, site-ul www.stickitsibiu.ro va trimite consumatorului o recapitulare a acesteia prin posta electronica (email), recapitulare ce va contine detaliile articolelor comandate, pretul total incluzand costurile de livrare si stadiul comenzii.

Un apel telefonic va fi efectuat pentru o validare verbala a comenzii.

Plata comenzii se va putea face prin ordin de plata, la livrare(sistem ramburs) sau transfer bancar.

Orice reziliere sau modificare a unei comenzi ceruta de catre cumparator nu va fi luata in considerare decat in conditiile in care produsele nu au fost expediate.

Transport:

Livrarea se realizeaza prin intermediul companiei GLS Curier, tarif fix (afisat pe site) in orice localitate din Romania.

Livrarea in Sibiu se realizeaza prin intermediul companiei GLS Curier sau ridicare personala.

Plata se va face in numerar (ramburs) la livrarea efectuata de agentul serviciului de curierat rapid.
Pentru comenzi mai mari de 150 lei, transportul este gratuit.

Comanda dumneavoastra va fi livrata la adresa pe care ne-ati indicat-o in momentul efectuarii comenzii.

In cazul in care adresa de livrare este diferita fata de adresa de facturare, clientul trebuie sa furnizeze datele corecte ale celor doua adrese atunci cand efectueaza comanda.

In cazul in care informatiile furnizate sunt eronate sau incomplete, provocand astfel imposibilitatea livrarii de care curier, o a doua livrare va fi efectuata iar costurile acestei noi livrari vor fi suportate de catre client.

www.stickitsibiu.ro nu poate fi considerat responsabil de eventuale intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre un tert sau de catre consumator sau de o cauza imprevizibila. In cazul nereceptionarii coletului in cadrul termenelor indicate, vom demara o ancheta impreuna cu societatea de curierat care ar putea sa dureze cateva zile. Pe parcursul acestei perioade, nicio returnare a costurilor nu va putea fi efectuata.
La primirea comenzii, va recomandam sa verificati conformitatea produselor livrate cu cele comandate si sa indicati, daca este cazul, pe documentele de livrare si sub semnatura, orice neregula remarcata.

Aceste eventuale nereguli, pot fi trimise pe adresa de e-mail contact@stickitsibiu.ro, impreuna cu poze sau alte documente, in termen de 3 zile de la primirea coletului.
Va rugam sa ne contactati in cazul in care produsele prezinta orice defect pentru a initia procedura de returnare.

Consumatorul este printre altele anuntat ca site-ul www.stickitsibiu.ro poate proceda la analiza si/sau la verificarea comenzilor efectuate pentru a lupta impotriva fraudei si in acest caz isi rezerva posibilitatea de a cere consumatorului orice justificativ pe care il va considera util. Societatea isi rezerva de asemenea dreptul ca la sfarsitul acestei proceduri de verificare de a suspenda sau anula orice comanda sau livrare, chiar si in cazul unei autorizari de plata emisa de organele financiare respective, in cazul in care aceasta analiza si/sau verificare ar putea lasa urme de indoiala asupra caracterului fraudulos al comenzii in raport cu un tert. www.stickitsibiu.ro nu va fi in niciun caz responsabila in caz de utilizarea frauduloasa a oricarui mijloc de plata si care nu a fost detectat de catre aceasta procedura de analiza si/sau de verificare.

Sistemul de plata on-line

Taxe suplimentare:

NU exista taxe suplimentare!

Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la stickitsibiu@gmail.com.

Conditii Returnare:

Conform legislatiei romane, “consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.”

Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie sa fie in ambalajul original intact si sa nu prezinte urme de uzura. In momentul in care dezlipiti si folositi un sticker, nu mai puteti solicita returnarea produsului. Orice produs stricat sau al carui ambalaj original va fi fost deteriorat mai mult decat printr-o simpla deschidere, nu va fi rambursat.

Contravaloarea produselor va fi returnata in termen de maximum 10 de zile de la data instiintarii de returnare a produselor. Suma returnata nu include costurile de transport, care vor fi suportate de client.

Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare la stickitsibiu@gmail.com sau la numarul de telefon 0734/40.78.45.
Produsul nu mai poate fi returnat daca a fost aplicat deja sau daca, la aplicare, a fost deteriorat. Din aceasta cauza, va sfatuim sa dati o mare importanta aplicarii stickerelor, sa cititi cu atentie instructiunile de aplicare sau sa solicitati asistenta la www.stickitsibiu.ro , in cazul in care intampinati dificultati.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si Manduc Emanuel-Sorin II vor fi rezolvate pe cale amiabila in termen de 15 zile de la data sesizarii in scris a problemelor. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilã, competenta revine instantelor de judecata romane.

Limitare de responsabilitate:

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Societatea si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate in avans de Societate de la clientul respectiv in cazul in care au fost inregistrate astfel de plati.
Societatea nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale sau de alta natura rezultand din:
– Imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului www.stickitsibiu.ro
– Acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor de date dumneavoastra.
– Declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului www.stickitsibiu.ro
– Orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Inregistrarea ca membru:

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Protectia Datelor cu Caracter Personal:

Informatiile pe care ni le comunicati sunt indispensabile pentru tratarea si livrarea comenzilor precum si pentru emiterea facturilor. Absenta acestor informatii poate antrena anularea comenzii dumneavoastra. Prin inscrierea pe site-ul www.stickitsibiu.ro va angajati sa ne furnizati informatii corecte si valabile. Comunicarea de informatii false este contrara tuturor conditiilor generale mentionate mai sus precum si conditiilor de utilizare prezente pe site.

Daca ati acceptat, la inscrierea pe site, sa primiti email-uri/sms-uri propunandu-va noutati, exclusivitati si reduceri, aceste email-uri/sms-uri va vor fi trimise intr-o maniera regulata. Puteti oricand sa cereti sa nu mai primiti acest gen de mesaje (email-uri) dans click pe link-ul inserat in partea de jos a fiecaruia dina ceste mail-uri pe care noi sau unul din partenerii nostri vi le vor adresa.

Daca doriti sa nu mai primiti SMS-uri de la www.stickitsibiu.ro , trimiteti un email la stickitsibiu@gmail.com indicand numarul dumneavoastra de telefon.

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului www.stickitsibiu.ro

www.stickitsibiu.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, www.stickitsibiu.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Prin citirea Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a www.stickitsibiu.ro si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.stickitsibiu.ro si a tertilor cu care www.stickitsibiu.ro are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate www.stickitsibiu.ro ;

www.stickitsibiu.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.
Informatiile CLIENTULUI cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul www.stickitsibiu.ro sau prin email: stickitsibiu@gmail.com .

Inregistram numai datele cu caracter personal pe care doriti sa ni le furnizati si de care avem nevoie pentru a duce la bun sfarsit serviciul solicitat de dumneavoastra sau pentru a putea raspunde solicitarilor pe care ni le-ati formulat.

Puteti oricand refuza de a oferi consimtamantul pentru colecatarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Totusi, va informam ca accesul la anumite activitati ale site-urilor noastra va putea fi restrans. Intr-adevar, anumite informatii care va privesc vor fi comunicate obligatoriu pentru ca sa puteti sa accesati serviciul respectiv. Informatiile cu caracter obligatoriu sunt semnalate printr-un asterisc sau prin orice alt mijloc.

Numar de Inregistrare: 36005

PROTECTIA MINORILOR:

www.stickitsibiu.ro nu solicita si nici nu inregistreaza deliberat datele cu caracter personal furnizate de catre sau cu privire la persoanele minore fara autorizarea reprezentatilor legali ai acestora. www.stickitsibiu.ro isi interzice sa comercializeze produsele sale persoanelor minore. Daca sunt colectate date ale unei persoane minore, reprezentantul legal al persoanei va putea intra in contact cu serviciul clienti, pentru a solicita stergerea acestor date.

FORTA MAJORA:

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA:

Continutul acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, baze de date si orice alte date) nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Societatea isi rezerva dreptul de a refuza accesul pe site-ul www.stickitsibiu.ro, de a limita accesul pe site-ul www.stickitsibiu.ro a persoanelor fizice si juridice cu care nu este in relatii amiabile.
Sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.stickitsibiu.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea (fara acordul Societatii) continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
COLECTAREA AUTOMATA DE DATE CU CARACTER NON-PERSONAL (COOKIES)

Acest articol este consacrat policitii noastre in materie de « cooki-uri ». Prin intermediul informatiilor pe care le vom furniza la acest capitol veti putea afla mai multe detalii asupra originii si utilizarii informatiilor de navigare comunicare cu ocazia accesarii site-ului nostru si asupra drepturilor dumneavoastra. Aceasta Politica este deci importanta pentru dumneavoastra intrucat doriti sa aveti o experienta pozitiva la utilizarea site-ului nostru si pentru noi in acelasi timp, intrucat dorim sa raspundem intr-o maniera precisa si completa eventualelor intrebari pe care le-ati putea avea si sa tinem cont de dorintele pe care le formulati.

  1. COOKIE-urile pe care le folosim pe site-ul nostru

Cooki-urile pe care le folosim sunt utilizate in scopurile descrise mai sus sub rezerva parametrilor speciali pe care i-ati configurat la instalarea programului de navigare pe care il folositi.

Cooki-urile pe care le folosim ne permit :

  1. ACORD pentru COOKI-uri

Inregistrarea unui cookie intr-un terminal este in preponderent subordonata dorintei utilizatorului pe care acesta o poate exprima si modifica in orice moment si gratuit prin intermediul parametrilor care ii sunt pusi la dispozitie in softul de navigare pe internet pe care il foloseste.

Daca acceptati in cadrul softului de navgare inregistrarea de cookie-uri, acestea vor fi stocate temporar intr-un spatiu dedicat de pe calculatorul dumneavoastra. Acestea vor fi lizibile numai de catre site-ul care le-a emis.

  1. Plugin-uri sociale si cookie-urile Tertilor

Site-urile noastre internet pot utiliza plugin-uri (« plugins ») folosite de catre retelele sociale (facebook.com, youtube.com, googleplus , twitter, etc). Plugin-urile pot fi identificate cu ajutorul logo-ului retelei respetive. Plugin-urile va permit sa insemnati aceste pagini in Favorite si sa le impartasiti cu alti utilizatori ale retelelor sociale.

Atunci cand vizitati o pagina pe site-urile noastre internet care contine Plugin-uri, navigatorul stabileste o conexiune directa cu serverele retelelor sociale. Plugin-urile integrate indica retelei sociale ca ati accesat pagina respectiva pe site-urile noastre internet. Daca sunteti conectat deja la reteaua sociala, vizita dumneavoastra poate sa va fie asociata contului pe care il aveti in reteaua sociala respectiva. Daca interactionati cu PLaginurile, spre exemplu, dand click pe butonul « Imi place » sau « LIKE » al retelei FaceBook sau publicand un comentariu, informatia corespeunzatoare este direct transmisa de catre navigatorul dumneavoastra retelei sociale si poate fi stocata de catre aceasta. Chiar daca nu sunteti conectat(a) la reteaua sociala, exista posibilitatea ca plugin-urile sa transmita adresa dumneavoastra IP retelei sociale.

Nu avem niciun control asupra procedeului folosit de tratare a datelor de catre retelele sociale astfel ca, pentru a va cunoaste drepturile in aceasta privinta si pentru a va putea parametrea optiunile pentru o protectie optima a confidentialitatii, va rugam sa consultati politica de confidentialitate a site-ului internet al retelei sociale folosite.

  1. Refuzul de cookie-uri

Va informam ca puteti oricand sa va opuneti inregistrarii « cookie-urilor » configurandu-va navigatorul astfel :

-Internet Explorer™ : http://windows.microsoft.com/ro-RO/windows-vista/Block-or-allow-cookies,

-Safari™ : http://docs.info.apple.com/article.html?path=Safari/3.0/fr/9277.html,

-Chrome™ : http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=fr&hlrm=en&answer=95647,

-Firefox™ : http://support.mozilla.org/ro/kb/activarea-si-dezactivarea-cookie-urilor ,

-Opera™ : http://help.opera.com/Windows/10.20/en/cookies.html

In cazul in care folositi versiuni ale navigatoarelor diferite de cele specificate mai sus, va rugam sa consultati fisierele de Ajutor sau Help sau manualul de utilizare. Prin modificarea configurarii navigatorului dumneavoastra aveti optiunea de a accepta toate cookie-urile, sa fiti avertizat(a) atunci cand un cookie este activat sau sa respingeti toate cookie-urile. (puteti de asemenea sa consultati rubrica de ajutor a navigatorului dumneavoastra pentru mai multe informatii)

Totusi, in eventualitatea in care calculatorul dumneavoastra refuza cookie-urile, este posibil ca anumite pagini ale acestui site sa nu mai functioneze corespunzator sau ca anumite servicii sa nu va mai fie accesibile.

PUBLICITATE:

In momentul in care, CLIENTUL isi creaza un CONT pe SITE, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de NEWSLETTERE. Optiunea cu privire la acordul exprimat de catre CLIENT, poate fi modificata in orice moment.

Renuntarea la primirea NEWSLETTERE-lor de catre CLIENT sau UTILIZATOR se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricarui NEWSLETTER.

Renuntarea la primirea NEWSLETTERE-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.

Pentru a beneficia de continutul informational al newsletter-ului pus la dispozitie www.stickitsibiu.ro , sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularul aferent si sunteti de acord sa oferiti aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la Newsletter fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Comentariile postate pe site:
Persoanele care acceseaza site-ul www.stickitsibiu.ro pot face comentarii, pot trimite sugestii, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul lor nu este: ilegal, obscen, defaimator, amenintator, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane. www.stickitsibiu.ro are dreptul (nu si obligatia) de a sterge orice astfel de mesaje identificate pe site. www.stickitsibiu.ro nu va fi responsabila si nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.
Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.stickitsibiu.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.stickitsibiu.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.stickitsibiu.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Drept aplicabil:

Prin folosirea site-ului www.stickitsibiu.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.stickitsibiu.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului:
Administratorul www.stickitsibiu.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.stickitsibiu.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@stickitsibiu.ro

0
Coșul tău este gol!

Se pare că nu ați adăugat încă niciun articol în coș.

Răsfoiți produsele

Comandă Rapidă

Plătești doar când ajunge coletul la tine!
Prin apăsarea butonului ‘Finalizează comanda rapidă” sunteți automat de acord cu termenii și condițiile website-ului nostru.